color mousse 150 ml

advies verkoop

EUR: 10,50

FOTO ID27

Beschikbaar in de kleuren: Blond, Light Blond, Dark Blond, Light Brown, Dark Brown, Mahogany, Rich Chestnut, Copper Gold, Silver.

Omschrijving

Color Mousse is te gebruiken als een gewone verstevigende mousse om het haar mee te stylen terwijl de geverfde kleur wordt opgefrist en ondersteund.

reviews

Nog geen reviews beschibaar.

Gebruiksaanwijzing

Neem een klein bolletje mousse in de hand en verdeel dit over handdoekdroog of droog haar. Handen goed wassen na gebruik.

Ingrediënten

Aqua, Butane, Propane, Polyquaternium-11, Oleth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Cocamidopropylamine Oxide, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, (+/ CI12245,CI12250,CI12251, CI12719,CI56059).

Let op

Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50 ºC. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam, of gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van elke vlam, ontstekingsbron of functionerend elektrisch apparaat. Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet in de ogen of op een geïrriteerde huid spuiten. Vermijd inhaleren. Niet voor een ander doel gebruiken dan waarvoor het product is bestemd. Niet gebruiken in een afgesloten ruimte. Na gebruik goed ventileren.

SCHRIJF EEN REVIEW

Wat is je voornaam?

Uit welke plaats kom je?

Wat is jou ervaring met dit product?

Upload een video review
Terug naar alle producten